Koti laajenee ulos terassille, jossa aterioidaan, nautitaan virvokkeita ja seurustellaan yhdessä perheenjäsenten ja ystävien kesken.

Koti laajenee ulos terassille, jossa aterioidaan, nautitaan virvokkeita ja seurustellaan yhdessä perheenjäsenten ja ystävien kesken. Parhaimmillaan terassi tai patio yhdistää miellyttävällä tavalla sisätilojen selvärajaisuuden ja ulkoilman vapauden. Terassin ei tule olla pelkkä lautalaveri talon takapihalla, vaan se on ainutlaatuisen kotisi samanhenkinen jatke.

Kauniin, kestävän ja kotisi kanssa sopusoinnussa olevan terassin rakentaminen alkaa onnistuneesti näiltä sivuilta.

Ota yhteyttä – näin päästään seuraavaan vaiheeseen, joka on pieni palaveri pihallasi, tulevan terassisi paikalla. Sen jälkeen saatkin terassin hinta-arvion ja tarjouksen toteutusaikatauluineen. Antamamme rakennusaika ja kustannusbudjetti ei petä.

Terassin rakentaminen ja terassin perustus

 

Nauti ruokailusta ulkonaTrendejä maailmalta.

 

gold status installer icon

Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset terassi- sekä patioratkaisut ja valmisterassit, lähtökohtana aina asiakkaamme toiveet. Terassin rakentaminen toki noudattaa mahdollisesti valmiina olevaa pihasuunnitelmaa. Pyrimme tarpeen mukaan tuomaan rakennuskohteisiimme tuoreita ajatuksia ja toteutuksia joko tämän päivän trendeistä tai ajan saatossa hyviksi havaituista perinteisistä ratkaisuista.

 

UPM ProFi – sertifioitu ammattiasentaja

Komposiittilauta terassin kansirakenteena kasvattaa voimakkaasti suosiotaan. Sehän on huoltovapaa ja säilyttää värinsä ja ryhtinsä vuodesta toiseen. Komposiittiterassin asentamisessa tulee kuitenkin huomioida materiaalin erityisominaisuudet ja poikkeavuudet perinteiseen puurakentamiseen nähden. UPM ProFi -asennus kannattaa tehdä valtuutetun asentajan toimesta. Olemme UPM ProFi-tuotteiden sertifioitu Gold-tason ammattiasentaja. UPM ProFi-asennus kannattaa aina toteuttaa sertifioidun asentajan toimesta.

 

 

 

Terassin tai pation suunnittelu

Jos sinulla on olemassa jo valmis pihasuunnitelma, noudatamme luonnollisesti sitä. Muussa tapauksessa suunnittelupalaveri terassi- ja patioratkaisuille pidetään yhdessä paikan päällä - sovi siis tapaamisesta.

 

Mikä on terassin hinta?

Valmiin terassin hinta muodostuu mm. seuraavista:

  • Pieni rivitalopiha sai uudistetun ilmeen uudella terassilla ja pihasuunnittelullaUusia portaita terassin jatkona reunustaa nuori kasvillisuus...- terassin perustus ja perustusten tarve/rakenne
  • - terassin koko ja muoto
  • - mahdolliset kaiteet ja portaat
  • - maaston antamat mahdollisuudet ja rajoitteet
  • - materiaalivalinnat
  • - aikataulut ja kustannusbudjetti
  • - mahdolliset näkösuojat ja sermit
  • - mahdolliset terassiin integroitavat osat, kuten kylpytynnyrit ja kesäkeittiöt

 

Terassin valmistuminen vaihe vaiheelta...

Terassin rakentaminen alkaa...

 Terassin rakentaminen edistyy...Yksityiskohdat kuntoon kerralla.Terassimestari työn äärelläToistaiseksi vielä näyttää keskeneräiseltä, mutta...No nyt alkaa jo näyttämään valmiimmalta!

 

 

Terassirakentamisen toteutus

Optimaalinen terassi mukailee maaston muotoja...

Terassi rakennetaan mukaillen rakennuksen ja pihamaaston muotoja. Jos pihassa on voimakkaita korkeuseroja, voidaan terassikin rakentaa monitasoratkaisuna. Samoin portaiden ja erilaisten kulkusiltojen käyttö on mahdollista. Terassiin voidaan rakentaa kiinteät, joko puu- tai metallikaiteet. Mahdolliset näkösuojat ja sermit voivat olla kiinteitä tai siirrettäviä. Yleisimmät rakennusmateriaalit ovat ruskea tai vihreä kestopuu, lämpökäsitelty puu, lehtikuusi, komposiitti, oregon pine tai jalopuu (esim. iroko ja tammi).

 

 

 


 

Ota yhteyttä: Olli Kortman, 0400 454 610

Alueesi terassirakentaja: Vantaa, Helsinki, Espoo, Sipoo, Porvoo, Loviisa (pääkaupunkiseutu, Uusimaa ja Itä-Uusimaa)

 

 
 
 

Yhteistyössä Lunawood

Viherporras - Laadukasta viherrakennusta, puutarhasuunnittelua ja puutarhanhoitoa

 Puuinfo - Tietoa puurakentamisesta, puun käytöstä ja puusta sekä alan toimijoista ja tuotteista.

Kotisivu: Maijamedia Oy